Wednesday, January 27, 2016

Uživo prenos tenisa preko interneta

Pratite uživo prenos teniskih mečeva preko interneta

Live stream svih važnijih teniskih mečeva možete pronaći na ovoj listi. Ovde se nalazi lista teniskih mečeva koji su trenutno dostupni za prenos preko interneta. Klikom na željeni teniski meč koji želite da pratite uživo, dobićete spisak linkova gde možete gledati taj teniski meč preko interneta.  Napomena: Obično su prvi linkovi ka sajtovima koji zahtevaju registraciju, zato pogledajte sve linkove i kliknite na onaj gde to ne piše. Ukoliko vas interesuje ovde možete pogledati rezultate teniskih mečeva, sa detaljnom statistikom.

PRATITE FACEBOOK STRANICU TENIS UŽIVO




Ovde možete pronaći linkove za uživo prenos teniskih mečeva preko interneta, stranica se konstantno ažurira tako da u svakom trenutku možete pronaći teniske mečeve koji se trenutno igraju. Izborom željenog meča dobijate više linkova gde možete pratiti uživo prenos, tako da imate veći izbor, pa tako i veće šanse da ćete naći prenos preko interneta koji dobro radi.

Na ovoj stranici je samo embedovan link web stranice koja omogućava gledanje prenosa. Ni jedan video niti prenos nije hostovan na našem serveru. Ne ulazimo u posedovanje prava prenosa istih dešavanja, a ukoliko sumnjate u njih molimo vas da se obratite cenjenim vlasnicima portala koji prenose omogućuju.

No comments:

Post a Comment